Kerstpakketten

Kerstgeschenken en kerstpakketten

 

Stempelfun heeft er een extra service bij: geschenken voor je medewerkers, of je collega's.

Omdat we weten dat veel bedrijven het elk jaar een lastig ding vinden, het samenstellen van zo'n pakket, zijn wij op zoek gegaan naar een product wat goed bij onze planken past. En dat hebben we gevonden: we gaan op de Italiaanse tour!

Om te beginnen hebben we een Pizzapakket samen gesteld, en niet zomaar een pakketje, nee, hier zit alles in wat je maar nodig hebt, om een sfeervolle Pizza avond te houden. Okee, de oven zit er dan niet bij...

In dit pakket zitten: het deeg, de deegroller en ook de topping voor de pizza. En dan kun je aanvullen met je eigen smaak: trek je koelkast maar open!

Maar dat is uiteraard niet alles. Er wordt ook een geweldig mooie pizzaplank meegeleverd. Een plank die niet los te verkrijgen is in ons assortiment, maar speciaal voor deze gelegenheid is aangeschaft.

En: let op, er zullen meer pakketten komen, de komende weken. Alles op de Italiaanse tour, en nu al te bestellen. Dat scheelt weer een hoop zoekwerk deze komende tijd!

  • Kerstpakket Pizza
    Kerstpakket Pizza

    Een uniek kerstpakket, met een pizzaplank met eigen gravering!

    € 27,50
© 2015 - 2021 Stempelfun- Stempels laten maken, graveren, labels en hobbymaterialen! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel